Boksen en Kickboksen

Wat is kidsboxing?

Bij Boksschool Zwolle hebben we geen verschillende jeugdgroepen, maar traint iedereen van 6 tot 16 jaar samen op een gewone, rustige en speelse manier met elkaar. Het doel van KidsBoxing is het spelenderwijs aanleren van boksen bij kinderen. De trainingen worden op pedagogische wijze gegeven door bevoegde trainers van Boksschool Zwolle. De kinderen leren in de trainingen om op een respectvolle manier met elkaar, de trainer, maar ook met zichzelf om te gaan.

 

De trainingen zijn ook geschikt voor kinderen die soms wat moeite hebben om aansluiting te vinden bij hun eigen klasgenootjes, door bijvoorbeeld een gebrek aan zelfvertrouwen. Ook jeugdleden met bijvoorbeeld autisme of ADHD zijn van harte welkom bij ons. Wanneer kinderen ouder worden en/of niet meer passen binnen de jeugdgroep, kunnen zij in overleg en onder begeleiding doorstromen naar de volwassenengroep.

 

Ouders zijn van harte welkom om de training vanaf de zijkant mee te kijken.

 

Geïnteresseerd? Omdat dit een NIEUW onderdeel is kunt u uw kind aanmelden via Sportschoolks@gmail.com

doelen kidsboxing

Het spelenderwijs aanleren van boksen biedt de mogelijkheid om andere, misschien minder specifieke boksgeralateerde doelen te bereiken. De trainingen bieden de mogelijkheid voor kinderen om, terwijl ze leren boksen, te leren:

  1. Zelfvertrouwen te ontwikkelen
  2. Om te gaan met winnen en verliezen
  3. Om te gaan met regels
  4. Assertiever te worden en steviger in hun schoenen te staan
  5. Met iedereen ongeacht leeftijd, gewicht, geslacht te kunnen spelen/trainen
  6. Om te gaan met hun kracht en dat van anderen
  7. Agressie en woede beter te reguleren

GRATIS PROEFLES

 

Wil je graag een keer meedoen? Geef je dan snel op voor een gratis proefles.


Actie Actie Actie!!

 

Train je eerste maand helemaal GRATIS, daarna 6 maanden voor maar € 10,- per maand.  Na de 6 maanden over op het normale tarief.