Kickboksen zwolle-zuid

De kickboksschool in Zwolle-Zuid voor de recreatieve of fanatieke sporter. Veiligheid, discipline, respect en sportiviteit staan bij ons hoog in het vaandel. Ons doe is iedereen op hun eigen manier, in een ongedwongen sfeer zijn of haar sport te laten beoefenen.

 

Bij ons wordt er getraind in er niet getraind in verschillende groepen, maar passen wij de lessen aan aan het niveau van de beoefenaar.

 

Kom snel een keer meedoen en meld je aan voor een GRATIS proefles.

Training

kickboksen

Snelheid, conditie, controle en kracht.

 

Bij het kickboksen worden stoot- en traptechnieken gecombineerd met elleboog, knie en clinch technieken. Kickboksen is in tegenstelling tot wat veel mensen denken geen agressieve sport.

 

Discipline en respect staan centraal en agressie wordt tijdens de lessen niet getolereerd. 

Bokszaktraining

Bokszaktraining is een training waarbij gebruik wordt gemaakt van onze bokszakken. Op deze bokszakken worden verschillende stoot- en traptechnieken aangeleerd en geoefend.

 

Met deze training kan je je helemaal uitleven!

 

Je hebt de mogelijkheid om lekker voluit te gaan knallen zonder dat iemand of jezelf letsel aanbrengt.

 

Alle negatieve energie kan je een uur lang ontladen op een van de bokszakken.

Jeugd

Bij Boksschool Zwolle kan de jeugd tot 16 jaar kennis maken met het kickboksen. Deze training staat open voor zowel de jongens als de meisjes. De training heeft het doel om door middel van training de sociale vaardigheden te bevorderen en respect en hun normen en waarden te verbeteren. Tijdens deze training kan een leerling zich alle technieken van het kickboksen vast eigen maken en een eigen verdedigings systeem maken.

 

" Make your own defence system''


Wat leer je?

kickboksen

Tijdens de trainingen wordt er aandacht besteed aan technische vaardigheden, conditionering en kracht. Dit vertaalt zich naar oefeningen op de pads, oefeningen met elkaar en (vrijwillig) sparren.

 

Naaste het leren van de sport en het verbeteren van de conditie is sporten ook een sociale bezigheid en plezier in de lessen is dan ook erg belangrijk.

Bokszaktraining

Bokszaktraining betekent het ontwikkelen van fysieke krachten. Denk hierbij aan lenigheid, snelheid, explosieve kracht en uithoudingsvermogen. met het resultaat dat je een lichaam en geest ontwikkelt die fit, sterk en gezond is. 

Jeugd

Discipline, gekoppeld aan een speelse en gevarieerde manier van kickboksen, zorgt ervoor dat de kinderen op allerlei manieren gestimuleerd worden. Naast  de technieken krijgen de kinderen ook padstraining, trapkussen oefeningen en ook zaktrainingen.

 

Plezier en samenwerking in combinatie met sport en spel blijven een factor spelen in de lessen.


Wanneer?

kickboksen

Donderdag van 19:00 tot 20:00

(Iedereen)

Jeugd

Donderdag 18:00 tot 19:00

(Kinderen) *bij genoeg aanmeldingen