Bokszaktrainingen

Nieuw Nieuw Nieuw!!

 

Vanaf nu in Aalanden en Zwolle-Zuid geven wij Bokszaktrainingen. Onder leiding van Kenneth Sewbalak en Marc Harkisoon zullen wij in een korte maar pittige training van 45 minuten lekker los gaan de de bokszakken om zo de conditie van de leerlingen te verbeteren. Door deze training kan je dus zelf je conditie verbeteren of op pijl houden.

Afvallen door te boksen

Een complete work-out waarbij alle facetten van het kickboksen aan bod komen zonder zelf maar een stoot te hoeven incasseren. Daag jezelf uit je uithoudingsvermogen/conditie naar een hoger niveau te tillen door middel van onze intensieve bokszaktrainingen. Bokszaktraining is de manier om veel calorieën te verbranden en het lichaam snel in topconditie te krijgen. De trainingen zijn pittig, maar is op ieder zijn eigen niveau en je hebt zelf de controle over de intensiteit.


Bokszaktraining betekent het ontwikkelen van fysieke krachten. Denk hierbij aan lenigheid, snelheid, explosieve kracht en uithoudingsvermogen. met het resultaat dat je een lichaam en geest ontwikkelt die fit, sterk en gezond is. 

 

 kijk voor meer informatie bij het rooster en de tarieven. Aanmelden kan via aanmelden:kma.mussang@gmail.com of via het kopje contact.