MMA

MMA (Mixed Martial arts)

Als jij opzoek bent naar het complete plaatje waarbij het gevecht zowel staand als op de grond plaatsvindt, dan ben je bij Boksschool Zwolle op het juiste adres. Wij geven MMA trainingen. MMA staat voor Mixed Martial Arts en dat betekent gemengde vechtsporten. De meeste scholen geven MMA dat bestaat uit Jiu Jitsu, Worstelen en Kickboken, maar wij geven MMA dat gebaseerd is uit ''de 7'' vechtstijlen.

 

De 7 vechtstijlen zijn:

  1. Taekwon-Do
  2. Karate
  3. Boksen
  4. Judo
  5. Hapkido
  6. Kung Fu
  7. Shaolin

De training

Tijdens de trainingen besteden wij aandacht aan alle aspecten van het MMA. Er wordt getraind op techniek, conditie, snelheid, lenigheid, kracht, explosiviteit en mentaliteit. De trainingen bij Boksschool Zwolle zijn voor iedereen toegankelijk omdat wij les geven op een laagdrempelige manier.

Voor wie?

Boksschool Zwolle geeft aan iedereen les die graag MMA wil volgen. Voor het MMA hebben wij alleen wel een minimum leeftijd gebonden vanwege de veiligheid. Iedereen vanaf 16 jaar oud is welkom om bij ons te komen trainen.

 

Als er vraag naar is kunnen wij zelfs een speciaal vrouwen uurtje doen in MMA. Dit is dan speciaal voor vrouwen die wel MMA willen trainen, maar liever niet met mannen over de matten heen willen rollen.

GRATIS PROEFLES

 

Wil je graag een keer meedoen? Geef je dan snel op voor een gratis proefles.