Boxing4Women

Boxing4Women

Boxing4Women zijn speciale (kick)boks lessen voor vrouwen van alle leeftijden. Door op een andere manier met (kick)boksen kennis te maken, is het voor vrouwen minder spannend om te gaan (kick)boksen. Bij de trainingen zijn er zo af en toe een paar mannelijke leden bij. Dit doen wij om zo de uitdaging erin te houden. Let op, alles gebeurt met respect voor elkaar en de vrouwen zijn en blijven de baas tijdens deze training.

 

Respect voor elkaar

Tijdens de trainingen wordt er nooit zo gevochten zoals in de wedstrijden. Wel kan er een training tussen zitten waar incasseren wordt behandeld, maar dit is dan ook op semi-contact. Bij Boxing4Women zijn de training meer ingericht om jezelf weerbaarder te maken en leggen wij de nadruk op conditie, technieken en gewoon lekker trainen en nieuwe vriendinnen maken.

 

Energie, weerbaarheid & conditie

Wist je dat naast Taekwon-Do, (kick)boksen de sport is om veel calorieën te verbranden? Door lekker te trainen bouw je zelf een goede conditie op en je zult merken dat je energielevel steeds hoger zal gaan worden. Naast het afvallen en conditie opbouwen ga je je ook steeds zelfverzekerder voelen tijdens de trainingen en wordt jezelf ook steeds weerbaarder. 

 

Gratis proefles

Wil je graag een keer meedoen? Geef je dan snel op voor een gratis proefles.