Over Boksschool Zwolle

Boksschool Zwolle is opgericht in 1995 en staat bekend als een sociale en gezellige boksschool, die gevestigd is in Zwolle. Jong en oud trainen samen en respect staat hoog in het vaandel. Bij Boksschool Zwolle beoefenen we de traditionele bokssport, maar ook Kickboks/Boksfit. Boksen is een sport waarbij reactie en uithoudingsvermogen op de proef worden gesteld, en het is de ideale sport om fit te worden en te blijven. Boksen kan bij Boksschool Zwolle op een recreatief en op een wedstrijdniveau worden beoefent. Boksschool Zwolle is aangesloten bij de Nederlandse Boksbond.

 

Boksen is een populaire sport in Zwolle en omstreken en er zijn al veel boksscholen in Zwolle, wat zijn dan de voordelen om te boksen bij Boksschool Zwolle? Wij houden bij Boksschool Zwolle de drempel laag om te beginnen met boksen, en er word rekening gehouden met iedereen zijn of haar niveau. Ook vinden wij van Boksschool Zwolle het stukje persoonlijke aandacht belangrijk en daarom staan onze trainers altijd klaar om je te helpen.

 

Bij Boksschool Zwolle zijn er gemengde volwassenen bokslessen, bokslessen voor vrouwen, bokslessen voor kinderen en kickboksen. Op locatie zijn er altijd goede bokszakken aanwezig en voor de mensen die een keer een proefles komen volgen hebben wij altijd een extra paar handschoenen bij ons. De trainingen worden altijd gegeven door ervaren trainers en/of assistenten die in opdracht van de trainers werken. Maak hieronder kennis met onze trainers en assistenten of kom een keer een langs voor een gratis proefles.

Kenneth Sewbalak

 

Hoofdtrainer breedtesport

Therry & Rene Prins

 

Hoofdtrainer

Wedstrijdbegeleiding

Marc Harkisoon

 

Hoofdtrainer/Coach