Girl Power Boxing

Girl Power Boxing

Girl Power Boxing zijn boks en kickboks lessen speciaal voor vrouwen. De lessen worden ingericht om aan je fitheid en je mind-set te werken. Er wordt aandacht gegeven aan technieken, conditie, kracht en mind-set

 

No conatct

Er is nooit fysiek contact zoals je ziet bij de wedstrijden van het (kick)bokswedstrijden. De focus leggen wij op kracht, techniek, fitter worden en jou fysiek en mentaal sterker maken. Wel kan erin specifieke trainingen contact zijn op de pads of technieken op de handschoenen. Tijdens de trainingen op de bokszak gaat alles zonder contact. 

 

Energie & Balans

Boksen en kickboksen zijn erg effectief om calorieën te verbranden. Een boks- en kickboks training verbrandt gemiddeld zo'n 600 à 800 calorieën per training. In combinatie met de juiste voeding is boksen en kickboksen een erg effectieve activiteit om af te vallen. Mocht je advies nodig hebben op het gebied van voeding in combinatie met jouw doelen, kunnen we daar samen naar kijken.

 

Mentaal

Sport is zowel fysiek als mentaal erg belangrijk. Het heeft een grote invloed op je hersenen en je energie. Naast het fysieke gedeelte heeft boksen en kickboksen ook mentaal positieve werking. Je gedachten verzetten en je hoofd legen. Frustraties die nog niet weg zijn er letterlijk even uitslaan om weer ruimte voor nieuwe energie te maken. Je mag ook even geoorloofd je mentale agressie fysiek uiten. Natuurlijk wel op de bokszak!

 

Gratis proefles

Wil je graag een keer meedoen? Geef je dan snel op voor een gratis proefles.

12 Week Course For Women

Wil je wel kennis maken met het boksen maar wil je dat niet het hele jaar door doen? Dan bieden wij bij Boksschool Zwolle ook een 12 week course for women. Lees hierover meer op deze pagina door hier te klikken.